Ehjä ja toimiva katto ei ole itsestäänselvyys

Tiilikaton huolto Uusimaa

Onko sinulla harjakatto tai tasakatto? Tiilikatto tai peltikatto? Vuotava katto ja haluat sen itse korjata? Lumilipat ovat vaarallisesti räystään yli ja olet menossa niitä pudottamaan? Onko kattoturvatuotteissa puutteita? Sadevesijärjestelmä ei toimi kunnolla?

Oletko suunnittelemassa tai toteuttamassa katon pesua tai katon maalausta? Muista aina asiallinen turvavarustus, jos kiipeät katolle itse. Kaikki kattopinnat ovat petollisen liukkaita vuodenajasta riippumatta. Turvavarustuksen lisäksi pitää miettiä, että löytyykö kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit.

Kysymysmerkkejä on yhtä paljon kuin Helsingissä kattoja. Anna ammattilaistemme hoitaa hommat puolestasi. Saat kunnolla toteutetun työn viiden vuoden takuulla.

Kunnon kattohuolto takuulla kannattaa

Talon katto on yksi talon arvokkaimmista ja tärkeimmistä osista ja onkin suositeltavaa, että kattohuolto hoidetaan asennuksen jälkeen säännöllisesti.

Ajan myötä katolle kertyy epäpuhtauksia ja mm. sammalta, jotka voivat vaurioittaa kattoa, jonka seurauksena kattoa saatetaan joutua paikkaamaan. Se saattaa myös aiheuttaa suurempaakin vahinkoa kattorakenteisiin ajan saatossa, jos kosteutta pääsee valumaan rakenteisiin. Tällöin saattaa pahimmassa tapauksessa olla niin, että ollaankin isomman ja kokonaisvaltaisen kattoremontin edessä. Säännöllisen kattohuollon yhteydessä katon kunto tarkastetaan, epäpuhtaudet poistetaan ja mahdolliset rikkoutuneet paikat korjataan. Säästät varmasti pidemmällä tähtäimellä rahaa.

Ammattitaitoinen asentajamme kiipeää katolle ja tekee kokonaisvaltaisen kartoituksen kattonne kunnosta sekä vaadituista toimenpiteistä. Kartoituksessa kiinnitämme erityistä huomiota myös kattoturvatuotteisiin ja sadevesijärjestelmän toimintaan. Käytössämme on alan parhaat tuotteet ja ammattilaisten työvälineet, joilla katto putsataan ja tehdään vaaditut paikkaukset. Samalla laitamme kattoturvat ja rännit kuntoon!

Kun tarvittavat toimenpiteet on tehty ja olemme siivonneet jälkemme, aurinkokin paistaa taas kirkkaalta taivaalta.

Uusi katto on arvokas, joten katon huoltoon kannattaa panostaa, koska sillä maksimoidaan katon mahdollisimman pitkä tekninen elinikä. Huollettu katto on kestävyytensä lisäksi myös paremman näköinen sekä turvallinen, jolloin talosi arvo on korkeampi.

Seuraava artikkeli
Kuntokuuri tiilikatolle