Huopakaton huolto

Huopakaton huolto ammattilaisilta

Huopakattoa tulisi huoltaa ja tarkistaa säännöllisesti, kuten muitakin katemateriaaleja. Huopakaton huollot ja tarkastukset tehdään yleensä syksyllä ennen talven tuloa ja keväällä, kun lumet ovat lähteneet.

Huopakaton huoltoon kuuluu huopakaton tarkastus, jossa tarkastetaan myös hitsaussaumat ja ylösnostot. Samalla tarkistetaan kattoturvat, läpiviennit ja pellitykset. Tarkastuksen yhteydessä katto ja kattokaivot puhdistetaan irtoroskista sekä hoidetaan mahdolliset korjaukset. Kevyen perushuollon yhteydessä seurataan onko katolle ilmestynyt kasvustoa. Mikäli katolle on alkanut kasvaa sammalta, suositellaan suoritettavaksi huopakaton puhdistus tai huopakaton pesu.

Huopakaton huoltoon kuuluu

  • Huopakaton kuntokartoitus tarjousvaiheessa
  • Irtoroskien poisto katolta
  • Räystäskourujen tyhjennys
  • Hitsaussaumojen ja ylösnostojen tarkistus
  • Katon ja sen lisävarusteiden tarkastus
  • Mahdolliset muut korjaukset
  • Loppusiivous ja jätteiden kierrätys
  • Huoltokirja huoltotyöstä

Kattohuololla huopakaton elinkaari tuplaantu

Huopakattojen huollot, pesut ja puhdistukset luotettavasti. Perus kattohuollon lisäksi uudistamme tai korjaamme tarvittaessa myös vesikourut, kattokaivot ja pellitykset. Huonoon kuntoon päässeet saumat hitsaamme taas vettä pitäväksi ja läpimenojen juuret tiivistämme kestävillä tiivistemassoilla.

RoofFin logo

Hyvä seuranta estää vahingot

Säännöllinen katon huolto pidentää katon elinkaarta. Mahdolliset korjausta vaativat paikat havaitaan ajoissa ja korjataan mahdollisimman pian. Katto ja rakenteet pysyvät näin terveenä ja toimivana. Huopakaton huollon voi tilata meiltä kertaluontoisesti tai vuosihuoltosopimuksella.

Huopakattoja huollamme Espoossa, Kauniaisessa, Kirkkonummella, Helsingissä ja Vantaalla – tarvittaessa koko Uudellamaalla.

Pyydä tarjous huopakaton huollolle

Meiltä saat kaikki huopakaton huoltoon liittyvät palvelut turvallisesti, rehellisesti hinnoiteltuna ja ammattimaisesti hoidettuna! Huopakaton huollot yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille. Toimialueena: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Helsinki, Vantaa – koko Uusimaa.

    Lataa tiedosto