Huopakaton pesu

Pesemällä saadaan huopakatolle uusi elämä

Huopakaton pesu tekee katosta puhtaan eli pesulla poistetaan katolta sammal, levä ja kaikki muut epäpuhtaudet. Huopakaton voi pestä, jos tietää mitä on tekemässä eli kokemusta pitää olla. Ennen pesua pitää huopakatolla aina tarkistaa pinnan kunto, läpiviennit ja saumat. Kun katto on hyväkuntoinen, voidaan hyvin suorittaa katon pesu.

Huopakaton pesu on kuitenkin tehtävä huolella, oikeaoppisesti ja hellävaraisesti, ettei huopapinta vahingoittuisi. Huopakaton pesussa pitää olla painepesurin vesimäärän ja käytettävän paineen suhde oikea. Pieni vesimäärä ja iso paine rikkovat huopapinnan!

Oikeita välineitä käyttäessä kokemusta omaava kattohuoltoammattilainen pesee katon puhtaaksi rikkomatta sitä ja katto näyttää uudenveroiselta.

Pesu tekee huopakatosta siistiin näköisen

Pesun jälkeen levitetään katolle vielä runsaasti sammalestoainetta. Se eliminoi pesun jälkeen katolle jäävät eli tiukasti juurtuneet pienet kasvustojen juuret ja jäämät, joita ihmisen silmä ei edes huomaa. Torjunta-aine myös estää uuden sammaleen muodostumista lähivuosina.

Sammalestoaineet ovat nykyisin biohajoavia eikä tuotteita huuhdella katonpinnoilta pois vaan ne jäävät sinne kasvuston juuria ja jäämiä poistamaan.

Oikeaoppisesti tehty huopakaton pesu soveltuu ainoastaan hyväkuntoiselle ja ehjälle huopakatolle. Vanhalle ja kuluneelle huopakatolle suosittelemme irtoroskien puhallusta ja harjausta sekä kasvustonestokäsittelyä eli huopakaton puhdistusta.

Pyydä tarjous huopakaton pesulle

Huopakaton pesuja tarjoamme yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille. Toimialueena: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Helsinki, Vantaa – koko Uusimaa.

    Lataa tiedosto