Kattoturva ja sadevesi

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät ammattilaisilta!

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät kuntoon omakotitaloille, taloyhtiöille ja yrityksille. Varmista helppo ja turvallinen liikkuminen katolla ja sadevesien oikeanlainen ohjautuminen pois talon edustalta.

Lumiesteet, kattosillat ja tikkaat

Kattoturvatuotteilla varmistetaan turvallinen sekä helppo liikkuminen katolla. Kattoturvatuotteilla pidetään hallinnassa myös talvisin katolle kertyvä lumi ja jää. Turvallinen katolla ja räystäiden alla liikkuminen ei ole vain viranomaisen määräämä pakko, vaan jokaisen kiinteistön omistajan järkevä valinta.

Tikkailla ja kattosilloilla varmistetaan, että katolla on turvallista liikkua ja suorittaa huolto- ja puhdistustyöt.

Lumiesteiden tehtävä on estää katolle kerääntyneen lumen sekä jään tippuminen alas.

Kattoturvatuotteiden valikoima on todella laaja. Erilaisten kiinnikkeiden avulla saadaan kattoturvat asennettua kaikille katemateriaaleille. Värivalikoimasta löytyy kaikki katon perusvärit eli sopivat turvatuotteet saadaan jokaiseen kohteeseen.

Pisko-kattoturvat ovat valmistettu kuumasinkitystä erikoislujasta teräksestä ja pintakäsitelty jauhemaalamalla. Tekninen takuu tuotteille on jopa 50 vuotta!

Perus kattoturvatuotteiden lisäksi toimitamme ja asennamme myös piippuihin nuohoustasot, tikkaisiin nousukiskot, kattosiltaan vaakakiskot tai turvaköyden kiinnittämistä varten kokonaisen vaijerijärjestelmän.

Toimitamme turvalliset ja toimivat suomalaiset Pisko-kattoturvatuotteet niin vanhalle kuin uudelle rakennukselle.

Vesikourut ja syöksyputket

Sadevesijärjestelmät poistavat sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaavat veden pois rakennuksen perustuksilta. Hyvin asennetun vesikourun ja tippapellin yhdistelmä suojaa myös rakennuksen räystäsrakenteita.

Kun sadevedenpoisto on hoidettu asianmukaisesti, rakennus ja sen ympäristö kestää sukupolvelta toiselle. Enää ei tarvitse miettiä, miksi perustus on märkää ja miksi nurmikolla näkyvät veden tippumisesta tulleet urat tai jopa vesilammikot.

Sadevesijärjestelmä koostuu sadevesikouruista eli ränneistä ja alastuloputkeista eli syöksytorvista. Rännejä ja syöksyjä löytyy pyöreitä ja kantikkaita sekä myös eri kokoisia. Värivalikoima on sadevesijärjestelmillä laaja eli varmasti löytyy jokaiselle sopivaa.

Meidän toimittamat vesikourut ja syöksyt ovat 0,6mm paksua vahvaa peltiä, pinnoitettuna Green Goat Pural -pinnoitteella. Kourut ja torvet ovat siis erittäin hyvälaatuisia sekä myöskin pitkäikäisiä. Tekninen takuu tuotteille on jopa 50 vuotta!

Toimitamme ja asennamme laadukkaat ja kestävät Pisko-sadevesijärjestelmät kaikille rakennuksille.

Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus

Ilmainen katon kuntotarkastus on tarjouskäynnin yhteydessä suoritettava kevyt katsahdus katolle, jossa silmämääräisesti arvioidaan, mitä huoltotoimenpiteitä katolle suositellaan tehtäväksi. Samalla tarkistetaan sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden ajantasaisuus ja toimivuus. Asiantuntija antaa suullisesti katon ja sen varusteiden kunnon parannusta varten ohjeet jo käynnin yhteydessä. Tulevan tarjouksen mukaan lähetämme teille myös selkeän havainneraportin nykyisestä tilanteesta.

    Lataa tiedosto