Lumenpudotus

Turvallinen lumenpudotus

Rakennuksien katoille kertyvä lumi ja jää muodostavat vaaratekijöitä niin ihmisille kuin talon rakenteille. Keskellä talvea lumimyrskyn ja tuulen avulla katon reunoille kertyneet lumilipat ovat todella vaarallisia. Keväämmällä tai lämpimällä kelillä katolle kertynyt lumi muuttuu myös erittäin painavaksi eli on vaaraa, että katon rakenteet eivät kestä painoa. Kun päivällä aurinko sulattaa lunta ja yöllä pakkanen kiristyy, muodostuu katolle jäätä. Katolta alas tulevat jääpalat tai puikot ovat erittäin hengenvaarallisia.

Lumenpudotukset ammattitaidolla

Ammattitaitoisesti ja ajoissa hoidettu lumenpudotus säästää talon rakenteita ja poistaa katoilta hengenvaaralliset lumilipat ja jään. Tekemämme lumenpudotus on aina turvallinen sekä pudottajille, talon asukkaille, ohikulkijoille ja vesikaton rakenteille. Hoidamme lumen ja jään poiston katolta aina tiukkoja turvamääräyksiä noudattaen.

RoofFin logo

Tarjoamme asiakkaille myös lumenpudotussopimusta, joka ei kustanna aluksi mitään. Tiedämme, että kun talvisin lunta tulee äkillisesti paljon tai keväällä sulan aikana jääpuikkoja muodostuu päivittäin, on vaikea löytää ammattitekijöitä saman tien.

Meidän kanssamme voitte sopia talven lumenpudotukset ennakkoon! Kun näet, että lunta katolla on jo tarpeeksi tai lumilipat ovat ylittäneet katon reunat tai räystäältä roikkuu jääpuikot, olemme vain puhelinsoiton päässä.

Pyydä tarjous lumenpudotukselle

Meiltä saat lumenpudotukset turvallisesti, rehellisesti hinnoiteltuna ja ammattimaisesti hoidettuna! Lumenpudotukset yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille. Toimialueena: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Helsinki, Vantaa – koko Uusimaa.

    Lataa tiedosto