Painepesut

Painepesu ja oikeat puhdistusaineet sekä -välineet ovat tehokas ja nopea tapa puhdistaa sotkeutuneita pintoja. Tarjoamme painepesuja ja puhdistuspalveluita teollisuuden, rakennussektorin, kuntien, taloyhtiöiden ja yksityisiin tarpeisiin. Pesemme ja puhdistamme kattoja, julkisivuja, aitoja, pihakivityksiä, parkkihalleja, roskakatoksia jne. Puhdistamme pinttyneen lian ja graffitit asianmukaisia puhdistusaineita ja kuumaa vettä käyttäen.

Painepesumenetelmämme on hellävarainen sekä ympäristöystävällinen kuuman tai kylmän veden ja paineen yhdistelmä. Juuri oikea määrä vettä yhdistettynä pestävään pintaan soveltuvalla paineella puhdistaa pinnat nopeasti ja tehokkaasti. Tarpeen mukaan käytetään pesussa myös puhdistettavaan pintaan sopivaa puhdistusainetta.

Pesun jälkeen puhdistetut pinnat on mahdollista myös suojata erilaisilla suoja/kylläste-aineilla.

Meiltä löytyy painepesureita laidasta laitaan ja ne soveltuvat hyvin erilaisiin pesukohteisin. Teho ja lämpötila ovat säädettävissä pesukohteen mukaan. Paine 0-500bar, vedenvirtaus 0-33l/min ja lämpötila 0-100°.

Painepesut yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille. Toimialueena: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Helsinki, Vantaa – koko Uusimaa.

    Lataa tiedosto