Tiilikaton suoja-aine käsittely

Likaa ja vettä hylkivä suojapinta tiilikatolle

Väritön suoja-aine eli kyllästeaine antaa tiilelle likaa ja vettä hylkivän eli hydrofobisen suojapinnan. Suojapinta ehkäisee pakkasrapautumista ja tiilikaton sammaloitumista. Väritön kylläste ei muuta tiilen ulkonäköä. Suosittelemme kyllästettä katoille, joissa tiiltä suojaavat pinnoitteet ovat pääasiassa ehjiä.

Tiilikatto on hyvä suojakäsitellä, kun se on 5-10 vuotta vanha, esim. ensimmäisen tai toisen huoltopesun jälkeen. Tiilikaton suojakäsittely on katon suojan kannalta järkevä ratkaisu. Kun katon pinta on jo kulunut ja ikääkin katolla on yli 10-15 vuotta, suosittelemme suoja-aineen sijasta katolle pinnoitusta maalilla.

Tiilikaton suoja-ainekäsittelyn prosessi

Ennen suoja-ainekäsittelyä pesemme katon perusteellisesti puhtaaksi ja vaihdamme rikkinäiset kattotiilet.
Suoja-aineen levitämme katolle matalapaineruiskun avulla ja aina kuivalla säällä. Katon suoja-ainekäsittelyssä käytämme NowoDry tanskalaista toimivaa ja kestävää kylläste-ainetta.

Pyydä tarjous tiilikaton suoja-aine käsittelylle

Meiltä saat tiilikaton suoja-aine käsittelyn ammattimaisesti hoidettuna! Tiilikaton suoja-aine käsittelyt omakotitaloon, taloyhtiöille ja yrityksille. Toimialueena: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Helsinki, Vantaa – koko Uusimaa.

    Lataa tiedosto