Hinnasto

Oletko miettinyt, mikä on pesun, pinnoituksen, maalauksen tai muiden asennuksien/korjauksien tai kattohuollon toimenpiteiden hinta? Sivulta löytyy helppokäyttöinen kattohuoltopalveluiden laskuri, jolla saat helposti laskettua peruspalveluiden kustannusarviot. Sivun keskiosassa taulukoissa ovat taas meidän eri palveluiden toteutunut yksikkö- ja/tai urakkahinnat sekä myös tuntihinnat. Yhteistyössä OP-Rahoituksen kanssa saatte meiltä tilaa kattohuollon myös edullisella rahoituksella. Rahoitus laskuri löytyy sivun alapuolelta.

Kattohuoltopalveluiden hintalaskuri

{{ roofArea }}m2
{{ calculateSum() }}€

Laskurin hinnat ovat omakotitalojen ja pienrivitalojen toteutuneita keskihintoja. Kohteet kuitenkin hinnoitellaan aina koon ja vaikeusasteen perusteella. Isompien taloyhtiöiden hinnoittelu on usein halvempi ja pienien tai monimuotoisten omakotitalojen laskurin antamaa arviota suurempi.

Kotitalousvähennys infoa omakotitaloissa asuville:
Työn osuus laskurissa oleville kattohuoltotoimenpiteille noin 80% ja materiaalien osuus noin 20%.

*Laskurissa annetut hinnat ovat suhteellisen tarkkoja toteutuneita keskihintoja. Huomioithan kuitenkin, että hinnat ovat suuntaa-antavia. Laskurissa annetut hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Huopakaton sammalestoaine
Katon puhdistus ja sammalestoainekäsittelyt 4-6€/m2

Katon puhdistus harjaamalla sekä kasvuston estoaineen levitys kattoon. Tarkka hinta määräytyy pinta-alan ja katon muodon mukaan.

Tiilikaton puhdistus, Helsinki
Katon pesu 4-6€/m2

Katon pesu painepesurilla sopivaa painetta ja vesimäärää käyttäen. Tiilikatoilla pesun jälkeinen sammalestoainekäsittely kuuluu aina hintaan. Tarkka hinta määräyty pinta-alan ja katon muodon mukaan. Muut pesut, kuten julkisivut, hinnoitellaan erikseen.

Tiilikaton pinnoitus Espoo
Katon maalaus/pinnoitus 8-20€/m2

Katon maalaus tai pinnoitus ammattimaisesti parhailla maaleilla tai pinnoitteilla. Tarkka hinta määräytyy käsiteltävän pinta-alan ja katon muodon mukaan. Tiilikatot 8-12€/m2. Peltikatot 12-20€/m2. Hintaan lisätään katon pesu.

Katon suoja-ainekäsittely
Katon suoja-ainekäsittely 4-6€/m2

Kyllästysaineella pitkäkestoista suojaa kosteudelta, kasvustoilta ja pakkausrapautumisilta. Tarkka hinta määräytyy käsiteltävän pinta-alan ja katon muodon mukaan. Hintaan lisätään katon pesu.

Sadevesijärjestelmät peltikatolle
Kattoturvat ja sadeveden poisto 40-100€/jm

Laadukkaat suomalaiset Pisko lumiesteet, kattosillat, tikkaat, vesikourut ja syöksyputket. Tarkka hinta määräytyy kyseessä olevan tuotteen ja määrän sekä katon muodon mukaan.

Katon kuntoanalyysi
Vesikaton kuntotarkastus 1-2€/m2

Vesikaton ja sen eri osien/varusteiden laaja tarkastus + raportti kuvineen + elinkaariarvio ja suositeltavat toimenpiteet. Tarkka hinta määräytyy tarkastettavan pinta-alan ja katon muodon mukaan.

Vesikaton vuosihuolto
Vesikaton vuosihuolto omakotitalolle 310€

Syys- tai keväthuolto. Huolto sisältää irtoroskien puhdistuksen katolta sekä ränneistä. Samalla tarkistetaan katto ja sen varusteet. Tiilikatolla uusitaan myös haljenneet tiilet. Taloyhtiöille ja muille isoille kohteille hinnoitellaan vuosihuolto erikseen.

Tiilikatonvuosihuollot
Katon huolto ja korjaus 62€/h

Pienkorjaukset, -asennukset, -huollot tai lisätyöt. Minimilaskutus 2h/ per asentaja + huoltoautomaksu 62€ sis. 50km + ylimenevät km 0,62€/km + materiaalit/jätemaksut + tarvittaessa henkilönostin. Lumenpudotukset 49,6€/h. Vuotopäivystys tuntihinta 93€/h.

RoofFin logo

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Yksikkö- ja/tai urakkahinnat ovat esimerkkihintoja. Mitä loivempi ja isompi katto, sitä halvempi hinta. Mitä pienempi ja jyrkempi katto, sitä kalliimpi hinta.

Tuntityötä tehdessä laskutettavaan työaikaan sisältyy myös matkatunnit per asentaja. Materiaalit ja tarvikkeet laskutetaan menekin ja rautakaupan hinnan mukaan. Jätemaksut laskutetaan HSY hinnan mukaan. Tarpeen mukaan hintaan lisätään henkilönostin. Jos käytetään meidän Leguan 190 nostinta, hinta nostimelle on 186€/pv. Jos tarvitaan suurempaa/isompaa nostinta, silloin vuokrahinnan mukaan.

Kattohuollot nyt myös RAHOITUKSELLA

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 • Rahoitus 2 500-20 000 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • RoofFin:in kautta 1-2kk lisää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Omistusoikeus siirtyy heti.
 • Ei käsirahaa.

Pyydä tarjous

  Kattotyyppi

  Minua kiinnostaa

  Lataa tiedosto